BejelentésHangmasszázs
Relaxáljon és harmonizálódjon a hang rezgéseivel

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Relax zene

Végre felkerült az oldalra egy kellemesen relaxáltató, nyugtató, lazító muzsika. Ha kissé feszült a légkör, egy pár perc hallgatás is elég! Persze egy eredeti hamisítatlan hangmasszással semmi nem ér fel!

tovább >>Szavazás
Hangtálak A keleti kultúrákban, mint Tibetben,Nepálban és Indiában azt gondolták, hogy a kozmosz, az Istenek és az emberek a hangból keletkeztek. A hangtálak pontos eredete és származása tisztázatlan, előfutáraik feltehetően az álló harangok voltak, és azokból az időkből származnak, amikor az ember elkezdte megmunkálni a fémet. A keleti kultúrkörben; Japánban, Kínában, Thaiföldön és a Himalája vidékén honosak. Peter Hess szerint ezekben a tálakban tárolták a tibetiek az élelmiszert, az innivalót, hogy így oldják meg az ásványi anyagok pótlását. Lindner szerint ez a bön-sámánizmusból (Tibet eredeti vallása) került bele a buddhizmusba, és eredetileg gyógyításhoz, és transz-szertartásokhoz használták. A hangtálak használata a szertartások során titkos volt, és ezért sem árulnak el róla a tibeti szerzetesek semmit. Valószínű, hogy a Tibetben "emberemlékezet" óta létező "hangterápia" részeként alkalmazták. Ennek során különböző hangok és hangszínek segítségével különböző betegségeket gyógyítottak. Ez a tudás napjainkra nagyjából elveszett. Nincs a használatukról semmilyen írásos emlék, csak legendák, mítoszok és mondák, ezért igen sok találgatásra van lehetőség. Néhány régi tál hihetetlen hangminősége és a körülményes és költséges előállítása miatt kétségesnek tűnhet, hogy mindennapi használatra készültek volna. Hangjukban a külső felükön megszólaltatott harangokra hasonlítanak. Ősi igény formát adni a hangnak, és a hang formáló hatását a harmónia és egészség elérésére használni. Peter Hess német fizikus kutatásokat végzett Nepálban, Tibetben és Indiában a különböző orientális zenék, hangok, emberi szervezetre gyakorolt gyógyítóhatásáról. 20 éves kutatómunkája során, kidolgozott egy kezelési módszert, mely segíti a test gyógyulását, a berögződött feszültségektől való megszabadulást. A hangok hatásait már 5000 évvel ezelőtt a Védikus gyógyítás művészetében is alkalmazták, a test,a szellem, és a lélek harmóniájának helyreállítására. A hangmasszázs ezt az eredeti harmóniát helyreállíthatja és ily módon alkalmat kínál a gyógyuláshoz. Mellékhatások nélkül hangolja a szervek "sejtrezgéseit" az eredeti frekvenciára, energetizálja a különböző csakrákat. A hangtálakat terápiás célzattal és meditációhoz használják.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!